Maurien Rikkert

Nieuws

Nationaal en internationaal programma

zaterdag 30 november 2013

Op de kalender van Maurien prijken de komende periode zowel nationale als internationale toernooien. Na een trainingsperiode zal ze rond kerstmis het Approach NRT** Kersttoernooi Eibergen spelen, waarna ze eind december begint aan de Central Park hairstudio NRT*** van Alkmaar. Vervolgens staan drie Duitse ITF toernooien op de planning.

De 'Duitse toer' begint Maurien midden januari. Dan doet ze mee aan de Internationale Württembergische Hallenmeisterschaften, een $10.000 toernooi. Vervolgens speelt ze een week later in Kaarst een soortgelijk toernooi, waarna ze midden februari aan het $15.000 Tournament Altenkirchen deelneemt. "Die toernooien zijn belangrijk, omdat ik daar punten kan halen voor de WTA ranglijst", vertelt Maurien. "Die punten zijn weer belangrijk voor de doelen die ik in de toekomst nastreef."

Op de kalender op deze website zijn alle toernooien vinden. Wie op de namen van de reeds gespeelde toernooien klikt, zal daar alle uitslagen van Maurien in het betreffende toernooi vinden.