Maurien Rikkert

Nieuws

Runningcenter Enschede nieuwe partner

donderdag 28 november 2013

Het is Maurien gelukt om in Runningcenter Enschede een nieuwe partner te vinden die haar gaat ondersteunen. Dankzij de hardloop speciaalzaak kan ze gebruik maken van de Herzog kousen die zij nodig heeft om pijnvrij te spelen in zowel trainingen als wedstrijden. "Die kousen zijn voor mij ideaal, maar aangezien ik veel tennis gebruik ik er ook wel een aantal per jaar", vertelt Maurien. "Dat is best prijzig, dus ik ben heel blij dat Huub van Langen van Runningcenter mij wil helpen."

Bedrijven als partner gezocht
Na Servicestation Hoek en Sportfit & Fysio Van Wijnen is Runningcenter de derde nieuwe partner voor Maurien, sinds haar eigen website online is. Maurien is op zoek naar meer partners die haar financieel of op andere wijze willen ondersteunen. "Dat is voor mij belangrijk, omdat ik graag aan meer grote internationale toernooien deel wil nemen. Door die te spelen kan ik stappen zetten in mijn ontwikkeling als tennisster."

Ondernemers die geïnteresseerd zijn om Maurien te ondersteunen kunnen via het contactformulier op deze website vrijblijvend contact opnemen. "En het komt dan natuurlijk niet alleen maar van één kant", zegt Maurien. "Ik kan ook wat voor de sponsoring terug doen. Bijvoorbeeld via mijn website, maar er zijn ook meer mogelijkheden."

Foto: Op de foto is Maurien te zien samen met Huub van Langen, eigenaar van het Runningcenter Enschede.